Strindberg presenta un matrimoni burgés de dos fracassats: ell un militar deixat de banda en les promocions, i ella una actriu que ha abandonat una carrera teatral, probablement molt mediocre. Després d’anys de vida en comú, no tenen ja res a dir-se, i estan morts a una casa que sembla més una presó. Arriba de visita un tercer personatge i la seva presencia es rebuda com una benedicció del cel. Tornen a tenir possibilitats de conversa, marit i muller troben en ell un interlocutor per confiar-li l’infern on viuen. Aquest infern arrossega el visitant, i es troba envoltat, contra la seva voluntat, en aquest remolí de misèries.

Durada: 90 minuts

Una producció de Sala Muntaner

HYPNOS Vol.2

Más allá de la Hipnosis

HYPNOS Vol.2 Es el segundo espectáculo íntegro de Hipnosis de Luis Pardo (Ganador del 1er premio Nacional de Mentalismo), donde en esta ocasión nos llevará un poco más allá que las veces anteriores, pues nos mostrará cómo nos influye la sugestión, los mensajes subliminales que nos rodean a diario y hasta qué punto un estado hipnótico nos puede llevar a saber cosas que creemos no saber, pues son millones de datos los que recibimos cada segundo que pasa sin ser conscientes de ellos.

En este espectáculo sabrás el porqué de la hipnosis y la podrás experimentar en primera persona si te relajas y te dejas llevar, superar algunos de tus miedos o fobias, darte cuenta de tu capacidad de concentración, que es mucha más de lo que crees, podrás dejar de fumar, superar tus propias metas y mucho más… Te darás cuenta del verdadero potencial que hay en tu propia mente y hasta dónde puede llegar.

¿Es posible mediante un estado hipnótico llegar a predecir un número de lotería? Se han dado casos donde la concentración de varias personas y la sabiduría de masas han dado con los números premiados en diversos sorteos, y en esta ocasión Luis Pardo te da la oportunidad de averiguarlo por ti mismo enseñándote a entrar en tu subconsciente para percibir e incluso predecir cosas que antes creías imposibles.

Atrévete a cruzar el umbral de tu subconsciente y a viajar más allá de la Hipnosis, atrévete a ser uno de los protagonistas de HYPNOS Vol.2

 

 

 

 

Una actriu i una pianista han escrit i compost a quatre mans una col·lecció de temes que van de l’estil picant del Paral·lel a la cançó de denúncia. Un cabaret com els d’abans però d’ara i en clau de dona.


L’autoria dels textos majoritàriament és de la Maria Molins, i tant les lletres com la composició de les cançons majoritàriament de la Bárbara Granados, però ambdues acaben fusionant i adapant el seu estil personal a l’espectacle. Aquestes dues artistes són tan capaces de convertir un monòleg shakespearià en un blues, com de posar un personatge de Mercè Rodoreda a cantar un cuplé en un bar del Raval, o portar els espectadors a donar un cop d’ull al món de l’any 3023. A totes dues els sobra el talent, d’aquí que l’actriu Maria Molins interpreti
ella sola una vintena de personatges i la intèrpret Bárbara Granados faci anar fins a deu instruments diferents... Els esperits de Maria Aurèlia Capmany, Mary Santpere i Guillermina Motta, entre d’altres, sobrevolen un cabaret en femení que sí, fa riure, però també fa reflexionar sobre quina mena de vida portem tots plegats.

Cabareta compta amb el talent i la complicitat del director Joan Maria Segura i Bernadas amb músics de la talla de Dick Them i Miquel Malirach, que completen l’espectacle.